Vrhunska tehnologija

Razvijamo rešitve na frontni črti tehnološkega razvoja

IT Tehnologija

Tehnologija

Osnovna tehnologija Modus predstavlja temelje celotnega delovanja. Ta zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zanesljivost. Naše rešitve temeljijo na sodobnem spletu in API ter delujejo na vseh sodobnih brskalnikih in platformah. Ne glede na velikost ali obseg podatkov, hitrost sistema in vaše delo nista ogrožena.

Osnovne tehnologije

Naše osnovne tehnologije se držijo najbolj jedrnih programskih jezikov, ki so na voljo. V ospredju čist in brez okvirja, javascript/CSS3 obravnava vso delovno obremenitev in funkcionalnost uporabnika. Backend poganja zmogljiva baza podatkov Percona in hiter PHP 7.

Zelena in energetsko učinkovita

Z izvedbo na strani odjemalca (CSR) se večina delovne obremenitve prenese na operacijsko platformo, zato se za delovanje baze podatkov uporablja samo moč strežnikov. Prenos podatkov in operacije so minimalni, zato je poraba energije strežnika nizka.

Hitrost strele

Naša funkcija potisnega stanja ne potrebuje osveževanja strani in lahko izvaja vse vidike vmesnika neodvisno od drugih.

Rešitve na različnih področjih

Razvijamo širok nabor rešitev na različnih področjih, ki nam dajejo potrebno širino, perspektivo in izkušnje na več področjih, osredotočamo pa se tudi na specifična področja, kar nam zagotavlja prevlado in tehnološko prednost.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.

Osredotočeni na rast

Vsako podjetje je po edinstveno in ga ni mogoče spraviti v eno škatlo. Imamo izkušnje in že pripravljene rešitve na številnih področjih in se vedno širimo na nova, bodisi z novimi projekti bodisi prilagajanjem in širitvijo obstoječih rešitev.