Programske rešitve

Razvite imamo rešitve, ki posegajo na vsa področja digitalizacije

IT solutions growth

Naše rešitve

Naše rešitve vključujejo široko paleto problematik in jih je mogoče implementirati na različna področja ter nudijo popolno rešitev za vaše potrebe po meri. Od osnovnih rešitev, ki jih že obvladamo in imamo izkušnje, do vaših potreb po meri, kjer razvijamo edinstvene rešitve za vaš poslovni model prihodnosti.

CMS

Naš dinamični sistem za upravljanje vsebin pokrije vse vaše vnosne potrebe in popolno administracijo za vsa vaša spletna mesta, spletne trgovine in aplikacije. Popoln nadzor nad vašo komunikacijo z nekaj kliki, povsod in v vsakem trenutku.

CRM

Naše osnovne funkcije CRM (Customer Relationship Management) vam zagotavljajo vse potrebe po komunikaciji z vašimi strankami. Popolnoma integriran z vašimi spletnimi in IT rešitvami, imate nadzor nad komunikacijo skozi e-poštnega sistema, digitalnih oznak in oglasnih sistemov, prek zmogljivega sistema obveščanja in naprednih avtomatiziranih funkcij.

Upravljanje podjetniških virov

Naše rešitve nadzorujejo vaše delovne procese in jih je mogoče implementirati z vašimi fizičnimi viri in stroji. Zdaj imate daljinski upravljalnik in pregled nad svojimi stroji, delavci in lahko načrtujete optimalne poti dela za optimalne rezultate.

Zaloga in inventar

Od naročanja artiklov do upravljanja zalog ter projekcije in analize inventarija, so naše rešitve POS integrirane in avtomatizirane ter ponujajo pregled zalog v mobilni aplikaciji.

Rezervacije

Spletne rezervacije in sistemi za naročanje in rezervacije, implementirani na spletnem mestu/aplikaciji, so neposredno integrirani v vaš potek dela in osnovne IT rešitve.

POS

Spletni in fizični POS (Point of sale) sistem je jedro vašega prodajnega delovanja. Vse v enem povezuje vaše prodajno mesto z vašim inventarjem in zalogo ter zagotavlja najboljšo rešitev brez dodatnih zapletov.

Upravljanje članov

Spremljanje vaših članov s sistemi za sledenje osebnim profilom in obveščanje je skladno z SUVP in vam daje priložnost, da ostanete na tekočem z dejavnostmi.

Poštni sistem

Jedro našega izdelka vključuje močan sistem obveščanja po pošti, ki je povezan z vsemi funkcijami in lahko samodejno obvesti vaše stranke glede na trenutno stanje. Sistem je skladen z SUVP.

Digitalno označevanje/obveščanje

Naša rešitev za digitalno označevanje / obveščanje lahko vrti vaše oglase, slike, video oglase ali po meri ustvarjene oglase v HTML5, na oddaljenih zaslonih, ki jih upravljate iz vašega sistem.

Rešitve na različnih področjih

Razvijamo širok nabor rešitev na različnih področjih, ki nam dajejo potrebno širino, perspektivo in izkušnje na več področjih, osredotočamo pa se tudi na specifična področja, kar nam zagotavlja prevlado in tehnološko prednost.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.

Osredotočeni na rast

Vsako podjetje je po edinstveno in ga ni mogoče spraviti v eno škatlo. Imamo izkušnje in že pripravljene rešitve na številnih področjih in se vedno širimo na nova, bodisi z novimi projekti bodisi prilagajanjem in širitvijo obstoječih rešitev.