Prednosti

Fleksibilnost in osebni pristop za dosego rešitev po vaši meri

Deluje na vseh napravah in platformah

Ne glede na vaše potrebe, potujejo naše rešitve od platforme do platforme, delujejo na vseh strežnikih, vseh vaših že obstoječih platform in jih je mogoče povezati s katerim koli zunanjim sistemom ali fizičnim strojem, ki ga uporabljate.

Splet

Spletna mesta, odjemalski vmesniki, platforme za spletno trgovino in IT rešitve delujejo na vseh sodobnih brskalnikih prek kanalov, zaščitenih s SSL.

Mobilno

Mobilne aplikacije, za osnovni sistem ali aplikacije za stranke, povezujejo vse vaše platforme in IT rešitve skupaj od prodajnih funkcionalnosti za stranko do operacij delovnega toka za delavca.

Gostovanje

Odvisno od potreb odjemalca ali varnostnih protokolov lahko Modus gostuje v oblaku ali na vaših internih strežnikih. Deluje lahko na širokem naboru strežnikov, čeprav je zaradi zmogljivosti najbolje imetii Linux Nginx.

V oblaku

Vašo Modus izkušnjo lahko izvajamo v oblaku, kar zagotavlja neprekinjen dostop, zmogljivost in varnostno kopiranje.

Na strežniku naročnika

Če imate svoje strežnike, lahko rešitve namestimo na vašo strojno opremo ali pa vam načrtujemo, sestavimo in dostavimo celotno notranjo strojno opremo. 

Rešitve na različnih področjih

Razvijamo širok nabor rešitev na različnih področjih, ki nam dajejo potrebno širino, perspektivo in izkušnje na več področjih, osredotočamo pa se tudi na specifična področja, kar nam zagotavlja prevlado in tehnološko prednost.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.

Osredotočeni na rast

Vsako podjetje je po edinstveno in ga ni mogoče spraviti v eno škatlo. Imamo izkušnje in že pripravljene rešitve na številnih področjih in se vedno širimo na nova, bodisi z novimi projekti bodisi prilagajanjem in širitvijo obstoječih rešitev.