Programska področja

Smo specialisti za različna področja

shutterstock_107997179.jpg

Osredotočeni na rast

Vsako podjetje je po edinstveno in ga ni mogoče spraviti v eno škatlo. Imamo izkušnje in že pripravljene rešitve na številnih področjih in se vedno širimo na nova, bodisi z novimi projekti bodisi prilagajanjem in širitvijo obstoječih rešitev.

Logistika

Naše logistične rešitve pomagajo premikati na tisoče paketov na dan, vključno s polnimi spletnimi naročili, sledenjem paketom, računovodstvom in podporo za skladišče.

Gostinstvo

Rešitve zalog in inventure, integrirane s POS, rezervacijami in upravljanjem članov, ponujajo celovite rešitve za vse velikosti podjetij, od barov, restavracij do trgovin in hotelov.

Zdravstvo

Sodobnim zdravstvenim ustanovam ponujamo sistem z močnim obveščanjem in notranjimi/zunanjimi sistemi označevanja in oglasov ter sistemi čakalne vrste za paciente in spletnimi naročili za obdelavo čim večjega števila dnevnih pacientov.

Gradbeništvo in inženiring

Od zaloge do ponudbe po meri imamo rešitve za naročanje, ki pomagajo pri kompleksnem in skoraj avtomatiziranem delu po meri. Integracija na terenu pomaga, da meritve terena pridejo v sedež podjetja brez papirologije in neposredno v potek dela.

Upravljanje kluba in članov

Ne glede na to, ali vodite majhen klub ali veliko organizacijo, vam bo upravljanje članstva in profiliranje z avtomatizirano komunikacijo pomagalo ostati na tekočem z vsakim članom.

Finance

Od osnovnega izdajanja računov, ponudb, naročil do kompleksnejših analiz, so naše finančne rešitve implementirane v vsak proces od e-trgovine do POS in računovodskih funkcij.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenia, EU
ID za DDV: SI64311449

Stopite v stik

Domdesign® Group
Šolska ulica 1
8250 Brežice
+386 40 842 313
studio@domdesign.com
domdesign.com

Certifikat digitalnosti

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000